AlgemeenTuinaanlegTuinonderhoudTuinartikelenFotoarchief
Om het tuinontwerp voor uw tuin zo goed mogelijk op uw wensen te laten aansluiten is het belangrijk dat u van te voren al (vage) ideeen heeft. Wij komen graag bij u langs, waarbij we met u uw tuinwensen bespreken en welke prioriteiten u aan uw toekomstige tuin stelt.

Wij maken ter plekke grove schetsen over de lijnvoeringen die mogelijk zijn in de lengte en breedte van de tuin. In overleg bespreken we uitgebreid de mogelijkheden, een juiste voorbereiding voorkomt teleurstelling achteraf.

Bij een tuinontwerp is het belangrijk rekening te houden met oppervlaktematen, bijvoorbeeld de verhouding van de oppervlaktes bestrating ten opzichte van de borders en gazon. Ook de juiste keuze voor lijnvoering is belangrijk, bijvoorbeeld hoe een kleine tuin voor het oog en gevoel groter of breder kan lijken (visueel groter noemen we dat).

Een goede voorbereiding vinden we belangrijk, daarom vinden wij het niet erg een keertje extra langs te komen als u nog vragen heeft.

Als u het tuinontwerp door ons wilt laten uitvoeren kunnen wij daar een offerte voor maken en eventueel een contract met een vaste prijsafspraak (vaste aanneemprijs). Tuinaanleg gebeurt bij ons nooit op urenbasis, wij maken een contract op, daar staat alles exact in omschreven.

Daardoor komt u nooit voor verassingen te staan!
Tuinontwerp